/Files/content/Media/1126-20240925015635762.jpg

Agricultural biotechnology and microbiology 

بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی کشاورزی

کشاورزی بخش قابل توجهی از اقتصادهای جهان را تشکیل می دهد و بنابراین می تواند به اولویت های اصلی قاره ای مانند ریشه کنی فقر، گرسنگی، صنعتی شدن سریع، تنوع اقتصادی، منابع پایدار، سرمایه گذاری ها و مدیریت زیست محیطی کمک کند. بیوتکنولوژی بخشی است که به سرعت در حال رشد است و کاربردهای متنوعی در کشاورزی پایدار دارد. این فصل نقش بیوتکنولوژی، آگرواکولوژی و تعامل گیاه-میکروبی را برای کشاورزی پایدار مورد بحث قرار می‌دهد. برای جمعیت رو به رشد جهان، تولید کشاورزی فشرده برای برآوردن نیازهای غذایی ضروری است. میکروبیولوژی کشاورزی به عنوان یک زمینه تحقیقاتی مصنوعی که مسئول انتقال دانش از میکروبیولوژی عمومی و اکولوژی میکروبی به بیوتکنولوژی کشاورزی است، ارائه می شود.

اطلاعات بیشتر

Image

دبیر:

دکتر  غلامرضا صالحی جوزانی
 gsalehi@abrii.ac.ir

معاونت پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها

بخش تحقیقات بیوتکنولوژی میکروبی
پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی