یکی از دغدغه های اصلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته های میکروبیولوژی , صنایع غذایی ،بیوتکنولوژی و سایر رشته های مرتبط جذب شدن به بازار کار می باشد. در این میان آشنایی با مهارت های عملی آزمایشگاهی راه گشا دانشجویان خواهد بود.

در این راستا کارگاه فوق شما را با روش های عملی و کاربردی آزمایشگاه میکروبیولوژی موادغذایی آشنا خواهد کرد.

در این کارگاه شما جستجو و مطالعه انواع استاندارد های ملی موادغذایی را آموزش دیده بعلاوه با نحوه کالیبراسیون و کنترل میانی تجهیزات آشناشده و انواع روش های کشت را با جزییات کامل فرا خواهید گرفت.

در پایان روش های شمارش کلی میکروارگانیسم ها,شمارش کپک و مخمر ،جستجوی اشرشیاکلی و چند روش پرکاربرد دیگر را به صورت کاملا عملی و مطابق روش کارشده در آزمایشگاه فرا می گیرید.

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام کلیک کنید.