کارگاه اصول استاندارد 17025 ISO در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی

انجمن علوم و فناوری های میکروبی ایران برگزار میکند:

کارگاه اصول  استاندارد 17025 ISO در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی

انجمن علوم و فناوری های میکروبی ایران برگزار میکند: 

کارگاه اصول  استاندارد 17025 ISO در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی

مدرس: دکتر ندا مهرآور  

محتوای کارگاه :

  1. مقدمه‌ای بر استاندارد ایزو 17025
  2. الزامات عمومی
  3. الزامات ساختاری
  4. الزامات منابع
  5. الزامات فرآیندی
  6. الزامات مدیریتی

زمان اجرا: 2 ساعت 

محل اجرا:آنلاین در بستر اسکای روم

تاریخ برگزاری: 12 بهمن 1403 

ساعت برگزاری : 9 الی 11 صیح

هزینه ثبت نام : 250 هزار تومان (50 درصد تخفیف ویژه اعضا انجمن)