برنامهها و رویدادها
مجموعهها
کارگاه تضمین کیفیت در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
انجمن علوم و فناوری های میکروبی ایران برگزار میکند:

کارگاه تضمین کیفیت در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
مدرس : سرکار خانم ندا مهرآور
محتوای کارگاه :
- آشنایی با انواع خطاها و عوامل آنها در آزمون های میکروبی
- نحوه محاسبه درستی( صحت و دقت) در آزمون های میکروبی
- نحوه محاسبه فاکتورهای آماری F , T با نرم افزار مینی تب
- نحوه محاسبات در مقایسات بین آزمایشگاهی و بدست آوردن فاکتورهای H , K
- چگونگی شرکت درآزمون مهارت و تحلیل نتایج آن
زمان برگذاری :
جمعه 2 خرداد 1404
ساعت 9 الی 11 صبح
مجازی در بستر اسکای روم