کارگاه تضمین کیفیت در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی

انجمن علوم و فناوری های میکروبی ایران برگزار میکند:

کارگاه تضمین کیفیت در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی

کارگاه تضمین کیفیت در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی

مدرس : سرکار خانم ندا مهرآور 

محتوای کارگاه :

  1. آشنایی با انواع خطاها و عوامل آنها در آزمون های میکروبی  
  2. نحوه محاسبه درستی( صحت و دقت) در آزمون های میکروبی
  3.   نحوه محاسبه فاکتورهای آماری F , T   با نرم افزار مینی تب
  4.  نحوه محاسبات در مقایسات بین آزمایشگاهی و بدست آوردن  فاکتورهای H , K
  5. چگونگی شرکت درآزمون مهارت و تحلیل نتایج آن

زمان برگذاری :

جمعه 2 خرداد 1404

ساعت 9 الی 11 صبح

مجازی در بستر اسکای روم